Toska: Grusht shteti politik brina nuk ka!

Shpërndaje

Grusht shteti politik brina nuk ka!

Nëntoka mes satelitëve të saj zgjodhi kohën më të rrezikshme që mes një lufte speciale politike ti nënshtrojë institucionet legjitime të Kosovës, ti defokusoj për të vetmin qëllim, realizimin e marëveshjeve, Grenell – Vuçiq- Thaqi dhe shpëtimin e lëkurës nga Gjykata Speciale.

Interesi shoqëror dhe jeta e njeriut në plan të dytë.

Kryeministri rra në grackë. U ngut…Nuk u tregua i urtë karshi situatës dhe krizës që e kërkon Covid19 dhe vigjilent ndaj satelitëve të dëshmuar që tash e 20 vjet kanë turbulluar ujërat për interese të caktuara personale të disa komandantëve.

Kosova, sonte hyri sërish nën kthetrat e gjarpërit.