Zhelina, Bogovina e Nerezi ishin vendet që BESA vizitoi sonte (Foto)

Shpërndaje

Edhe sonte, Lëvizja BESA ka vazhduar takimet dhe bashkëbisedimet me qytetarë. Sonte eksponentë të BESËS kanë bashkëbiseduar me banorët e Bogovinës, Zhelinës dhe Nerezit, njofton ALBAZONE MEDIA.

Lëvizja BESA edhe pas marrëveshjes me LSDM-në, vazhdon takimet me qytetarët duke i infmoruar për përgatitjet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, por edhe për koalicionin parazgjedhor me partinë e Zaevit, LSDM-në.

Takimi në NEREZ:

Takimi ZHELINË:

Takimi BOGOVINË: