Shqiptari ndiqet nga policia zvicerane si në filma, iu shmanget ‘baskive’ në rrugë (Video)

Shpërndaje

Të premten në mbrëmje, një 30-vjeçar kosovar derisa arratisej u përballë me një ndjekje të egër të policisë në zonën Aarau.

Për disa minuta i arratisuri shkaktoi manovra të rrezikshme dhe madje edhe bllokuesi me gozhda nuk mund të ndalte veturën e tij ne ikje.

Në një video publikuar nga “Blick” shihen tri vetura të policisë duke e ndjekur kosovarin derisa ai iu shmanget baskive.