Aq e pat martesa, Mulla Sula dhe gruaja e tij e re nuk janë më bashkë!

Shpërndaje

Gazetari kontravez maqedonas i cili shpesh ka botuar shkrime kundër ish-reisit Sulejman Rexhepi dhe njohës i mirë i zhvillimeve në BFI, Zoran Bozhinovski ka shkruar sot në rrjetet sociale se Emine Jetishi, nusja e re e Sulejman Rexhepi ka ikur mbrëmë nga shtëpia e Sulejman Rexhepit.

Ky lajm nuk mund të konfirmohet se a është i vërtetë apo mos fshihet diçka tjetër pas kësaj si p.sh të kthehet përsëri Sulejman Rexhepi reis në BFI!? Kush e mer vesh çfarë bëhet.