Hapen xhamitë në Slloveni dhe Kroaci. Po në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni?

Shpërndaje

Nga nesër në Slloveni do të hapen xhamitë për faljen e namazit të Xhumasë dhe Teravive gjë që ka gëzuar të gjithë besimtarët.

Ndërkohë në Kroaci është planifikuar të bëhet hapja e xhamive me datën 8 maj.

Po ashtu edhe Gjermania ka vendosur që këto ditë të hapen dyert e xhamive për besimtarët mysliman.