Kurti: Kosova futet në fazën e dytë, nga e hëna hapen këto biznese!

Shpërndaje

Kryeministri në detyrë i Republikës, Albin Kurti ka konfirmuar se Kosova do të futet në

Faza e dytë nis nga 18 maji (e hënë) deri më 1 qershor, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Ai ka treguar se në këtë fazë parashihet të hapen tregtinë me pakicë, dentistët dhe fizioterapeutët, floktarët dhe sallonet e ondulimit, tregjet e gjelbra, gastronominë, transportin hekurudhor, transportin urban dhe ndërurban, si dhe qendrat e thirrjeve.

Kurti, poashtu tregoi se do të shtohet orari i lëvizjes 2 herë në ditë nga 2 orë.

“Javët e fundit kemi parë se nga masat që kemi marrë, punës së mirë të punonjësve shtetëror, numrat kanë rënë ndjeshëm.