Ndahet nga jeta një emër i njohur në Tetovë

Shpërndaje

Dje, në orët e mesditës ( 16.05.2020) në moshën 57 vjeçare i ka dorëzuar shpirtin Zotit, Ismailaki Rexhepi, pronari i kompanisë Swiss German në Tetovë.

Lajmin për largimin e tij të hershëm nga kjo botë e kanë bërë familjarët të cilët ndër të tjerat kanë njoftuar se varrimi i trupit të tij do të bëhen sot (e diel) në varrezat e qytetit të Tetovës, pas namazit të drekës.

Lajmi për ndarjen nga jeta e Ismailaki Rexhepit ka prekur familjarët, miqt dhe njerëzit që kanë njohur atë.

Ismailakiu në Tetovë është njohur për njeri punëtor dhe mjaft pozitiv, ndihmues dhe profesionist ndër të rrallët.

Fal profesionalizmit të tij dhe përkushtimit ka qenë dora e ndihmës për të gjithë qytetarët e Maqedonisë që kanë patur probleme juridike apo me dokumentacion në Zvicër, Gjermani dhe vendet tjera të Bashkimit Evropian.

Stafi i portalit ALBAZONE MEDIA, i shpreh ngushëllime të thella familjes Rexhepi, të ndjerit Zoti e shpërbleft me Xhennet!