Aktori nga Tetova: Kandidati për deputet, 72 like ka te faqja sponsored, a pret t’mare 10.000 vota!

Shpërndaje

Aktori nga Tetova Hasim Memishi- Sopi ironizon me deputetët të cilë kanë shumë pak ndjekës dhe që presin të marrin 10.000 vota, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

Kandidati për deputet, 72 like ka te faqja sponsored, a pret t’mare 10.000 vota!