Ekskluzive: E pa besueshme, ja kush është kandidati i BDl për Kryeministër!!!

Shpërndaje

Gazetari dhe pronari i Zhurnal-it Bezhet Musliu, në profilin e tijë në Fb ka komentuar idenë e BDl-së për një “Kryeministër Shqiptarë”.

Musliu thotë se kjo ide ka të bëj me anketën IRI sipas të cilës Ahmeti radhitet pas Ziadin Selës,dhe kjo ide ka qënë një “truk” i PR të BDl-së për të mbuluar këtë faktë.

Musliu gjithashtu sipas analizës së tijë, len të kuptohet se kandidati i BDl-së për Kryeministër është deputeti Artan Grubi.

Ja postimi i plotë:

Konspiracionet e Korona Virusit në BDl, për “Kryeministër shqiptar”!

1. Ideja për “Kryeministër shqiptar”, është vetëm një breng e shpalosur një ditë më parë para se të del anketa e IRI-t, ku Ziadin Sela vjen në barazim me 2% me ndaj kreut të tyre!

2. Ideja për “Kryeministër shqiptar”, të revolton LSDM-n, gjegjësisht Zoran Zaevin, që të shpërthen me deklarata të ashpra, e të kritikohet se ai nuk i do shqiptarët, dhe më k’të “kurth” të ia marrë votuesit shqiptarë që gëzon LSDM-ja..!

3. Ideja për “Kryeministër shqiptar”, të mbulohet mos-arritja e postit, kryeparlamentar-Talat Xhaferi, me arsyetim “Po ne synuam postin e kryeministrit” dhe jo vendin e kryeparlamentarit në Kuvend..!

4. Ideja për “Kryeministër shqiptar”, parapërgatitje e terrenit që nëse LSDM-ja do përjashton BDl-në në formim të Qeverisë së ardhshme…”Na larguan se synuam postin e kryeministrit”..!

Ideja për “Kryeministër shqiptar”, është e Korona-Virusit në BDl, i cili sheh ëndrra me sytë të hapur, pasi ai vet nisi edhe të lansoj lajme në portale të ndryshme se ai është personi më adekuat për post “Kryeministër”..!