Halil Kastrati: 12 shtëpi të reja në Drenicë!

Shpërndaje

Bamirësi i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit“, Halil Kastrati nënshkruan memorandum bashkëpunimi mes Komunës së Drenasit dhe Skenderajit, për financimin e projektit për ndërtimin e 12 shtëpive për familjet në nevojë në Komunën e Drenasit dhe Skenderajit, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë:

12 shtepi te reja ne Drenice!

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Drenasit dhe me komunen e Skenderajit

7 shtepi do te ndertohen ne komunen e Drenasit ku per secilen shtepi komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije euro ndersa pjesen tjeter donatoret permes shoqates Jetimat e Ballkanit

5 shtepi do te ndertohen ne komunen e Skenderajit ku per secilen shtepi komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije euro ndersa pjesen tjeter shoqata Jetimat e Ballkanit

Bamires Zoti kurr mos ju humbte.