A vazhdon krimi në BFI? Mustafa Dauti nga “ndihma” për jetimat deri tek banesat luksoze (Dokument)

Shpërndaje

Mustafa Dauti njeriu më besnik i Sulejman Rexhepit, tani bashkëpunëtori i ngushtē i Shaqir Fetahut, si duket ja dinë rendin avazit të vjetër të malverzimeve shkruan ShkupiNisma. Me para të Fitrit dhe ndihmave për skamnorët Mustafa Dauti ka blerë banesë luksoze afër Qendrës Tregtare “City Mall”. Banesa këto që kapin shifrën mbi 100.000 eurove para këto sipas Nismes të marra nga ndihmat e skamnorëve dhe jetimave. Kjo nuk është pasuria e vetme as banesat e vetme të Mustafës. Në foto keni dokumentacionin e plotë që vërtetojnë se banesa është në pronësi të Mustafa Dautit, kryetar i Shoqatës Humanitare “Hilal” në BFI. Marrë nga Shkupi Nisma në FB.