Labi e mbajti fjalën, i shkon n’konak nënë lokës 87 vjeçare (Video)

Shpërndaje

Sot këngëtari Labinot Tahiri – Labi e mbajti fjalën, ka lënë pushtimet dhe nga Durrësi shkon n’konak të nënë lokja 87 vjeçare, e cila kërkonte ndihmë për dru, ilaçe, njofton ALBAZONE MEDIA.

Zojë Haxhijaj nga fshati Rakohë e Istogut jeton e vetme prej tre dekadash. 87 vjeçarja të vetmen ndihmë i ka 90 euro pension mujor. Ajo vuan nga tensioni i lartë dhe nevojat i ka të shumta.

Shqiptarë duhet me vrapu kush të bëje mirë sa më shumë, mos e harroni këtë gjë!

Më poshtë e keni videon e Labit: