Deputeti i LDK’së, Haxhi Avdyli paralajmëron partinë e re me Vjosa Osmanin

Shpërndaje

Deputeti i LDK’së, Haxhi Avdyli ka deklaruar sot se bashkë me kryeparlamentaren Vjosa Osmanin mund të krijojnë një parti të re, pas pakënaqësive brenda Lidhjes Demokratike, raporton Gazerta Express.

Ai ka thënë se ky opsion nuk mund të përjashtohet.

“Të gjitha mundësitë janë të hapura dhe me kohë opinoni do të njoftohet. Nuk hiqet mundësia që të krijohet një organizim i ri”, ka thënë Avdyli.

Megjithatë, kjo sipas tij mund të ndodhë vetëm në rrethana të caktuara.

“Nëse edhe PDK hyn në Qeveri, do të jetë momenti kur nuk ke më çka lufton për parime, sepse shkelet çdo parim”, ka deklaruar Avdyli.

Avdyli jep detaje për krijimin e partisë së re, bashkë me Vjosa Osmanin dhe të tjerët.

“Nëse koalicioni me PDK-në bëhet përkundër vendimit të Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, atëherë të gjitha mundësitë janë të hapura”, ka thënë ai në njërin prej televizioneve vendore.

Ai madje njofton se tashmë janë diskutuar edhe hapat për krijimin e partisë së re, por siç thotë ai, e gjitha kjo varet nga LDK-ja.