E rrezikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në Fushë-Kosovë (Video)

Shpërndaje

Shpesh herë hasim në pamje të çuditshme, të veprimeve të njerëzve të ndryshëm.

Por siç duket dikush së fundi mendoi të argëtonte veten dhe fëmijën, por në fakt po e rrez.ikonte atë.

Në një prej ndërtesave të Fushë-Kosovës, dikush po e luhaste fëmijën jashtë tarrace, madje aq shumë sikur të ishte një kukull.

Në videon e dërguar në Indeksonline shihet se si duke e mbajtur me duar, fëmija lëkundet herë para herë prapa duke e rrez.ikuar të bije nga lartë.

Për më tepër shikoni videon dhe vlerësoni vetë rrez.ikun që mund t’i kanoset këtij fëmije.