Hoxhë Elvis Naçi vjen me ajet Kur’anor për kujdes ndaj Koronavirusit

Shpërndaje

Hoxha i mirënjohur ne trojet shqiptare e më gjërë në rrjetin e tij social në facebook ka bere apel ndaj gjithve te kene kujdes te ruhen nga Covid 19.

Ja statusi plote:

Vellezer dhe Motra te nderuara te ruash veten dhe te tjeret nga COVID 19 eshte nje veper e obligueshme nga i Madhi Zot! Ne Kur’anin Famelarte thuhet:

Mos e demtoni veten tuaj duke e çuar drejte shkaterrimit me duart e juaja. Sure Bekare Ajeti 195.