Lëvizja Besa e merr ministrinë e bujqësisë, ministër Arjanit Hoxha

Shpërndaje

Është arritur marrëveshja mes LSDM dhe Bashkimit Demokratik për Integrim për Qeverinë e re. Zyrtarisht pjesë e Qeverisë e cila është edhe Lëvizja BESA do ti takojnë Ministria e Bujqësisë, 2 poste zv ministrash, dhe 1 ministri pa resor që do të shndërrohen në drejtori).

Mësohet se ministër i bujqësisë do të jetë sekretari i përgjithshëm i partisë, Arjanit Hoxha. Besës do ti takoj edhe një sekretar shtetror si dhe mbi 30 drejtori.