Arafat Shabani merr detyrën si zv.ministër i Arsimit dhe Shkencës

Shpërndaje

Nga sot, me pozitën e zv/Ministrit të Arsimit dhe Shkencës do të udhëheq Arafat Shabani, nga radhët e Lëvizjes BESA. Këtë detyrë ia dorëzoi parardhësja e tij, Elizabeta Naumovska.

Zv/Ministrit Shabani i urojmë sukses në përgjegjësinë e re dhe nuk dyshojmë se ai do të jetë zëri i çdo arsimtari, profesori dhe nxënësi në Republikën e Maqedonisë së Veriut.