Gjermani / Lazim Destani Vlerëson Takimin Tradicional Letrar “Azem Shkreli”

Shpërndaje

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim mbahet për çdo vit në qytete të ndryshme gjermane duke bërë bashkë krijues, artistë e dashamirës të shumtë të fjalës së shkruar.

Në këtë manifestim mori pjesë edhe z. Lazim Destani, anëtar i Këshillit Koordinues të Diasporës.

Në fjalën e tij përshëndetëse ai e çmoi lart veprimtarinë krijuese dhe aktivitetin patriotike të shkrimtarit e poetit tonë të shquar, Azem Shkreli, me të cilin personalisht kishte patur afërsi dhe takime të shumta.

Në këtë Takim Letrar u prezantuan recitale kushtuar poetit Azem Shkreli si dhe bë promovimi i dy librave nga autorët, Martin Quni dhe Sead Ramadani.