Komitët maqedonas ikin nga motoristët shqiptar në mes të Shkupit (Video)

Shpërndaje

Komitat maqedonas edhe sot kanë vazhduar me brohoritjet nacionaliste “Mr*tov shqiptar e dobar shqiptar”, “shqiptari i mirë është shqiptari i vd*ekur”, njofton ALBAZONE MEDIA.

E gjitha ka ndodhur në Shkup, teksa ka kaluar një kolonë me dasmor me flamuj shqiptar.

Por, komitave maqedonas sot iu ndodhi e papritura, teksa ata ishin duke brohoritur me thirrje nacionaliste një grup shqiptarësh me motora ndalen dhe nisen drejt tyre, komitat ia mbathin prej frikës.

Shihni videon se çka ka ndodhur.