Gucati në Gjykatën Speciale: S’kanë pasur nevojë të më arrestojnë, do të kisha ardhur vetë

Shpërndaje

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucai është paraqitur për herë të parë në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara në Hagë.

Ai ka para gjykatësit ka thënë se nuk është informuar se do të arrestohet.

Gucati po ashtu ka kritikuar policinë e EULEX’it për mënyrën e arrestimit të tij.

“Nuk jam informuar deri në atë moment kur është ardhë policia e EULEX’it në zyrën time”

“Nuk kanë pasë të hyjnë në atë formë qysh kanë hi policia e EULEX’it kanë mundur të më njoftojnë mua dhe unë do të dorëzohem”, ka thënë ai.