Hoxha Behar Mjekiqi: Profeti Muhamed po të ishte gjallë ja çfar do bënte me ata që bënë Karikatuarat!

Shpërndaje

Hoxhe Behar Mjekiqi ishte mysafirë këtë të diele në emisionin Kojshia Show, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Ai foli dhe për Karikaturat e Profetit Muhamed që ju bënë në Francë!

Behar Mjekiqi tha po të ishte Profeti Muhamed ja si do të vepronte.

Ndiqeni minutën e 14:20 të emisionit

https://www.youtube.com/watch?v=uX3mGCad7fQ&feature=emb_title