Ka ndërruar jetë avokati i njohur Samet Murtezani nga Tetova

Shpërndaje

Ka ndërruar jetë dje në mëngjes, avokati i njohur Samet Murtezani nga Strimnica e Tetovës.

Lajmin e kanë dhënë familjarët e avokatit.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e fshatit pas namazit të drekës.

Samet Murtezani ka qenë deputet dhe avokat i njohur në Tetovë.

Njoftimi i familjes:

Të ALLAH‘ut jemi tek ai do të kthehemi. Allah’u me Xhenet’ul Firdeus të dekoroft Xhaxhai im u dashur.. 😢
🤲🤲🤲