LIVE | Zgjedhjet Presidenciale 2020, Amerika vendos mes Trump dhe Biden | REZULTATET

Shpërndaje

Amerika zgjedh presidentin. Fituesi duhet të sigurojë 270 vota elektorale. Zgjedhje me pjesëmarrje rekord. Vëmendja tek presidenti, por sot votohet edhe për një të-ë tretën e Senatit dhe për të gjitha, 435 vendet e Dhomës së Përfaqësuesve.

Lajmi i plotë KËTU

LIVE