Biden: Letër falenderuese kryeminsitrit Zaev

Shpërndaje

Presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joseph Biden, i ka shkruar kryemisnitrit Zoran Zaev.

Bëhet fjalë për një letër falënderimi e cila vjen pas urimeve që kryemisnitri i vendit i kishte dërguar presidentit të zgjedhur amerikan Biden, me rastin e fitores si president i SHBA.

Presidenti Biden, në emër të tij dhe zëvendës Presidentes Camilla Harris, falënderoi për urimet dhe theksoi se ai po merrte detyrën përballë sfidave jashtëzakonisht serioze globale – nga koronavirusi te ndryshimi i klimës – që tejkalojnë kufijtë kombëtarë dhe për të cilat është e domosdoshme bashkëpunimi ndërkombëtar.

Në letër, Biden njpëherit shkruan se pret bashkëpunim intensiv me kryeministrit Zaev për këto dhe çështje të tjera me interes për të dy vendet dhe dy popujt./Tvm2