“Detyrohesha të pi ujë të tualetit”, rrëfimi i dhimbshëm i kosovarit të dhu.nuar nga serbët

Shpërndaje

Tridhjetenjë burra në Kosovë kanë marrë statusin e viktimave të dhu*nës sek*suale që kanë ndodhur gjatë luftës 1998-’99. Shumë të tjerë hezitojnë të flasin.

Radio Evropa e Lirë ka intervistuar një të mbijetuar të dhu*nës sek*suale, e ku ka folur për dhu*nimin që i është bërë atij dhe disa të rinjëve e të rejave tjera në bodrumin e një hoteli.

Ai poashtu ka treguar se për ditë të tëra ata kanë qëndruar pa ujë e pa buk, e të mërdhirë në hapësirat e atij bodrumi.