Dogana e Maqedonisë shpall konkurs për 119 punëtorë, rroga deri 37 mijë denarë

Shpërndaje

Drejtoria e Doganave kërkon 119 të punësuar për kohë të caktuar në më shumë pozicione për shkak të vëllimit të shtuar të punës.

Nga Këshilltar për marrëdhënie me publikun, operator për korrespodencën dhe punët teknike dhe administrative në kabinetin e drejtorit, e gjer tek inspektor për hetime financiare, doganier dhe mbledhës për doganierët në Gjevgjeli, Manastir, Kumanovë.

Rrogat janë prej 17.843 denarë deri në 37.538 qëndron në Shpalljen Publike të Drejtorisë së Doganave.