Shqiptari shpërndanë bukë falas për të prekurit nga tërmeti në Kroaci (Foto)

Shpërndaje

Hasjani Alban Morina duke shpërndarë bukë falas për të prekurit nga tërmeti në Kroaci.

Furrtari kosovarë shpërndanë bukë falas për të prekurit nga tërmeti në Kroaci.

“E di që nuk është koha e postimeve, por duhet, kush nuk ka bukë le të del në shesh. Kush nuk ka ushqim për sonte dhe nesër në shesh”.

Bravo shqipe!

Shpërndaje nëse je krenar me njerëz të mirë.