Edhe pse ngrohet me dru, tetovarit i vjen fatura e EVN-së 1500 euro (Dokument)

Shpërndaje

Faturat e dhjetorit kanë befasuar qyetarët në Maqedoninën e Veriut. Fatura mbi 91 mijë denarë afërisht 1500 euro është fatura e dhjetorit që i ka ardhur tetovarit i cili thotë se ai ngrohet me dru, por tarifa që i ka ardhur mendon se është për krejt lagjen.

Ai në formë tallje me EVN-në ka uruar vitin e RI me këtë faturë dhe thotë se është një sezon special.

Ndryshe në Tetovë vazhdon protesta çdo të premte kundër rritjet së çmimit të energjisë nga EVN-ja.