Joe Biden arrin në Washington (Video)

Shpërndaje

Presidenti i zgjedhur i SHBA-ve, Joe Biden, ka zbarkuar në Joint Base Andreës në Washington, për fillimin e ceremonive të tij inauguruese.Ky rrugëtim i tij presidencial, pritet të nis në një moment të errët dhe solemn në historinë amerikane ndërsa SHBA kalon 400000 vdekje me koronavirus, dhe që SHBA po cilësohen të ndara më shumë se në çdo kohë që nga Lufta Civile.