Labi në aksion, del në sheshin e Ferizajit për t’i ndihmuar të lënduarit (Video)

Shpërndaje

Humanisti i madh Labinot Tahiri e mbajti fjalën, del në sheshin e Ferizajit për të grumbulluar para për dy të lënduarit që u dogjën një natë më parë në një restorant në Ferizaj dhe më pas pë t’i dërguar në Turqi për shërrim.

Postimet dhe videot nga Labi:

Enver Xhokli dhe Fidan Gashi janē larguar na lista! Kemi marrë përgjegjesi si qytetarê me i dergua në Turqi! Jemi tek tenda në shesh edhe pse kohë me shi, por mos të harrojmë se aty ku shpertheu gazi mund të ishim unë dhe ti.

Gjendja e tyre është teper e rëndë, dhe po presim aeroplanin privat me mjekë për me i nisur për shërim.

Nuk lejoj kurrë që me u nda ata që ishin në listë se bashku, dhe mos ta lejojmë asnjeri nga ne si qytetarê.

Labi