Mësuesi nga Mokra e Pogradecit Maliq Torra, drejt shkollës me një krah shkarpash për të ngrohur nxënësit

Shpërndaje

Mësuesi nga Mokra e Pogradecit Maliq Torra, drejt shkollës me një krah shkarpash për të ngrohur nxënësit në këto ditë dimri të acarta që ka kapluar Korçën, ndërsa në anën tjetër librat.

Respekte pa fund për edukatorin dhe apel për pushtetin mos harrojnë fshatrat sepse edhe ata janë fëmijë si këto të juajit që s’ju pëlqen Tirana dhe mos flasim fshati…

Një mësues si ky ❤

Respekte pa fund!