Ramush Haradinaj kërkon nga qytetarët që ta pranojnë si President

Shpërndaje

Kreu i AAK-së i është drejtuar qytetarëve nëpërmjet një videomesazhi në profilin e tij në Facebook, ku kërkon besimin e popullit dhe zotohet se do punojë vetëm në interesin e vendit dhe popullit të Republikës së Kosovës.

Duke ripërsëritur kërkesën e tij për president, ai ka shpjeguar edhe barrën të cilën e bart mbi supe një president në videomesazh.

Ai, tutje, ka përmendur edhe, siç thotë ai, gabimet politike të PDK’së e LDK’së.

Adresimi i plotë:

Të dashur qytetarë të Kosovës, vëllezër dhe motra, në këto zgjedhje do të ndodhë rikonfigurim i skenës politike në Kosovë.

Që nga paslufta, që nga pavarësia, në Kosovë në etapa të ndryshme, kanë udhëhequr PDK dhe LDK, me të arriturat por edhe me gabimet e tyre.
Tani ju do të vendosni se kush do të udhëheqë në Kosovë.

Ashtu siç Qeveria që i ka përgjegjësitë e veta me rëndësi, edhe Presidenti i vendit ka përgjegjësi mjaft të rëndësishme.

Duke e pasur një President të qëndrueshëm, i cili përballet edhe me vendin fqinj tonë Serbinë, që ka qasje armike ndaj nesh, atëherë, ne jemi më të sigurtë.

Asnjëherë, nuk kam shërbyer dhe nuk kam vendosur kundër interesit të vendit tim, pra çdo herë në jetën time kam qenë me interesin e Kosovës, me interesin e popullit të Kosovës.

Kërkoj besimin tuaj, kërkoj votën tuaj, që të udhëheqë vendin, që të jemi presidenti juaj, presidenti i Republikës sonë.

Zoti e bekoftë Kosovën – ka përfunduar Haradinaj.