Mërgimtari nga Gjermania: Maqedonia, “nuk e njeh Kosovën”, duan të më regjistrojnë sikur serb (Video)

Shpërndaje

Hamzi Ceka është njëri nga shumë mërgimtarët që ka hasur në probleme gjatë procesit të regjistrimit. Ceka i cili ka dy nënshtetësi atë të Kosovës dhe Maqedonisë thotë se, po ballafaqohet me një problem specifik.

Thotë se problemi nuk është teknik por i qëllimshëm. Shton se problem ka pasur edhe me pasaportën. Ka një mesazh për partitë politike shqiptare. Ceka thotë se për shkak të kësaj pengese nuk mund të regjistroj as anëtarët e tjerë të familjes. E Ceka nuk është personi i vetëm që has në probleme gjatë procesit të regjistrimit. Me probleme të tilla hasin edhe shumë mërgimtarë të tjerë.