Grubi: Ju uroj një muaj të begatë shpirtëror në harmoni familjare!

Shpërndaje

Zv.kryeministri, Artan Grubi uron myslimanët muajin e Shenjtë të Ramazanit, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Urimi nga Grubi:

Të dashur besimtarë,

Ju uroj një muaj të begatë shpirtëror në harmoni familjare të përcjellë me agjerim të lehtë, lutje të pranuara dhe respektim të masave për mbrojtje të shëndetit publik.