Zaev: Ne e kemi marrë propozim ligjin nga opozita

Shpërndaje

Kryeminsitri Zaev bëri të ditur se e kanë marrë propozim ligjin nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa. Zaev theksoi se me ASH-AAA kanë bërë hap të rëndësishëm dhe se draft versioni do të lëshohet në procedur parlamentare.

“Me ASH-AAA kemi bërë një hap të rëndësishëm ne e kemi marrë propozim ligjin dhe konkluza është nga ASH-AAA që draft versioni që të lëshohet në procedurë parlamentare, sepse e shohim se kemi opsione të tjera që duhet së bashku të arrihen dhe besoj se do ta arrijmë marrëveshjen”, tha Zaev