Me trëndafila dhe foto të Enver Hoxhës, komunistët nderojnë dëshmorët në Tiranë

Shpërndaje

Pjesë e homazheve në nder të dëshmorëve të atdheut, në “Va*rrezat e Dëshmorëve” ishin edhe përfaqësues të Partisë Komuniste Shqiptare.

Sikurse shihet edhe nga fotot ata mbajnë në duar foto të dikt*atorit Enver Hoxha, si dhe lule e zambakë.

Po ashtu ata kanë vendosur edhe parulla ku shkruhet: “Lavdi Enver Hoxhës, Themeluesit dhe udhëheqësit të PKSH, Strategut të LANÇ dhe arkitektit të socializmit”.