Sali Berisha përplaset keq me Hisen Berishën për Albin Kurtin – Ja çka thotë ish-kryeministri shqiptar për Kurtin

Shpërndaje

Ish-kryeministri dhe ish-presidenti Shqipërisë, Sali Berisha ishte mysafir në emisionin e tij të preferuar nga Kosova në Kojshia Show.

Mysafir në këtë emision ishte edhe ish-kamandanti i Kosheres, gjeneral Hisen Berisha.

Hisen Berisha dhe ish-kryeministri shqiptar kanë pasur një debat të ashpër për Albin Kurti.

Për më shumë, ndiqeni emisionin më poshtë.