Të shtëna me armë zjarri në Medresen e vajzave në Tetovë (Video)

Shpërndaje

Në Medresenë e vajzave në Tetovë ka patur të shtëna me armë zjarri informon Tetovasot.

Akoma nuk dihen motivet e kësaj ngjarrjeje të rëndë .Dëshmitarët kanë thënë se kanë qenë shtatë të shtëna me armë zjarri drejt paraleles së shtrirë të Medresës së vajzave në Tetovë (katër në drejtim të një klase dhe 3 në korridor)

Policia pritet të jep më shumë detaje rreth ngjarjes.