ASH i përgjigjet Osmanit: Mos prit 24 orë, bëje padinë Bujar dhe mos harro të ftosh edhe Ali Ahmetin

Shpërndaje

Në lidhje me reagimin e Bujar Osmanit ndaj Aleancës për Shqiptarët po i themi vetëm kaq:

“Mos prit 24 orë bëje padinë Bujar dhe mos harro te ftosh edhe Ali Ahmetin për të dëshmuar në gjykatë qe sje ti ai Bujari i bisedes mes Ali Ahmetit dhe Sadulla Durakut. Nëqoftëse se nuk e fton ti do ta bejmë ne, thuhet ne pergjigjen e ASH-se drejtuar zv.kryeministrit Bujar Osmanit.