ASH reagon ndaj pushtetit BDI-LSDM: Mos na e prekni rininë! Mjaftë më

Shpërndaje

Se ky pushtet godet edhe në asetin më të vlefshëm të një pupulli siç rinia e saj , flet edhe rasti i fundit i marrjen në biseda informative të rinistëve te Aleancës për Shqiptarët Dega Gostivar, sipas gjitha gjasave për shkak grafiteve anti BDI.

Sektori i Ministrisë Punëve të Brendshme Gostivar i ka marrë në pyetje pesë aktivistë të Forumit Rinor të ASH Faton Abdullai, Azem Lazami Besir Memetin mesin e tyre edhe Vlerim Isenin Kryetar i ASH Dega Vërtok Gostivar.

Bëjmë thirrje që sa më parë MPB Gostivar, por edhe Qeverisë Maqedonisë së Veriut, ti lirojë sa në shpejt nga aresti aktivistët tanë dhe ti mbajnë sa më larg duart nga rinistët e ASH.

Ky pushtet që tani më po mer formën regjimit, po godet mbi shpresën e vetme të shoqërisë sonë siç është rinia.

Kjo rini që nga ky pushtet nuk gëzon asnjë privilegj, as punësim, madje kjo burgoset, shantazhohet sepse e do drejtësinë dhe lirinë. Kjo është ajo rini që me padurim pret edhe zgjedhjet për ta cuar në histori këtë pushtet që ju ka marë çdo shpresë për një jetë më të mirë!

Aleanca për Shqiptarët