“El Cheka”, lanson bom*bën për deputetin e BDI-së

Shpërndaje

Si duket i ashtuquajturi “El Cheka” nuk ndalet duke postuar përgjime për krerët e lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Para disa orëve “El Cheka” ka lansuar bombën e rradhës ku sipas tij deputeti i BDI-së Xhevat Ademi eshte i gatshem të vr*as dikë para kamerrave vetëm për të mos ja cek emrin Alis dhe Dajës me UDB-ën.

LINKU