Vëllau i “El Chekës” Blerim Ahmeti: Protestues të shumtë janë nisur nga: Kërçova, Kumanova, Struga e Tetova

Shpërndaje

“Kemi marrë informacione se shumë njerëz që janë nisur nga Kërçova, Kumanova, Struga janë kërcënuar nga policia, Stacioni Policor në Tetovë, dhe janë bllokuar në disa vende, dhe nuk kanë mundur që të vijnë. Unë vetë kam qenë i kërcënuar, nga punonjësi policor, Ali Kasami. Ai më tha: Kush je ti që të vish nga Kërçova që të organizosh protestë në Tetovë?”, tha Ahmeti.

Përndryshe, kjo protestë u paralajmërua nga personi me emrin El Çeka i cili kohës së fundit, në rrjetin social “Fejsbuk” ka publikuar materiale të përgjuarat të ashtuquajtura “bomba” ku dëgjohen duke biseduar pjesëtarë të partisë politike shqiptare në pushtet, Bashkimi Demokratik për Integrim.