Hadi Osmani: Unë jam ai që mund të reagoj në emër të shqiptarëve në LSDM-së

Shpërndaje

Anëtari i LSDM-së nga Komuna e Likovës, Hadi Osmani ka reaguar ndaj shkrimit të agjencisë së lajmeve INA me titull: Aktivistët shqiptarë të LSDM-së në Kumanovë, ultimatum Zaevit.

Osmani ka thënë se, ata që mendojnë vetëm për interesin e tyre personal japin ultimatume.

“Nëse dikush mund të reagoj në emër të shqiptarëve në LSDM-së, ai jam unë, e jo personat që i kam sjellë në seli për tia plotësuar dëshirën që fotografohen me Zaevin. Duhet të respetohet kierarkia dhe rendi. LSDM-ja ka plotësuar shumë premtime që ua ka dhënë qytetarëve, do të plotësoj edhe shumë premtime dhe projekte tjera. Ata që besojnë konceptin mendojnë në shtigje të gjata, kurse ata që besojnë në interesin personal japin ultimatume”, është shprehur ai.