Lu.fta e nënës shqiptare për t’i kthyer fëmijët nga Siria

Shpërndaje

Një nënë nga Tirana ka mbi pesë vjet që po mundohet t’i kthejë dy fëmijët e saj nga Siria.

Në vitin 2014, burri i saj mori vajzën dhe djalin dhe shkoi në Siri për të luf*tuar në krah të grupit ekst*remist Shteti Islamik.

Pas disa muajsh, ai u vr*a dhe fëmijët mbetën vetëm.

Tek ta shkoi më pas gjyshja e tyre./REL