Ndërroi jetë Melisa nga Shkupi, vajza për të cilën grumbulloi mjete Halil Kastrati humbi luftën me sëmundjen

Shpërndaje

“Te Zotit jemi dhe te Ai do te kthehemi”

Para gjysem ore nderroj jete Melisa Ibrahimi nga Shkupi , vajza e cila na beri te organizohemi per te grumbulluar ndihme per te

Melisa ishte jetime dhe jetonte vetem me nenen te daja sepse i kishte vdekur edhe babai

Per Melisen u gurmbullua ndihme e madhe e nga ajo ndihme permes bamiresve ja blejtem nje banese dhe ja siguruam edhe terapit e saj
Nena e Melises e dhuroj thuajse gjysem e ndihmes tek ne per ta ndertuar nje shtepi per nje familje nevojtare

Melisen e deshtem te gjithe andaj edhe keto rreshta po i shkruajm me lote ne sy

Varrimi i saj do te behet neser me namazin e drekes ne varrezat e Butelit ne Shkup

Ngushllime nenes, dajes dhe te gjithe Shkupit Ngushllime edhe bamiresve qe ju gjeten afer Melises se dashur (Halil Kastrati)

Stafi i portalit ALBAZONE i shpreh ngushellime famlijes, kurse te ndjeres ZOTI ia falt XHENETIN!