“Troshitet” një shqiptar në bu.rgun e Idrizovës, ja emri dhe fotografia e tij! (Foto)

Shpërndaje

Fotografi eksplicite nga një i bu*rgosur në bu*rgun e Idrizovës janë dërguar në redaksinë e portalit Ekonomski Lider. Incidenti ka ndodhur të enjten, kur i bu*rgosuri Shaqir Iseini është rrahur në mënyrë mizore, e për këtë rast nuk është përgatitur asnjë shkresë zyrtare, shkruan portali në fjalë, duke cituar burime nga bu*rgu.

Sipas këtyre informative, drejtoria e bu*rgut nuk ka ndërmarrë asgjë deri tani lidhur me këtë rast dhe ai mbetet i pandriçuar.

FOTO