Zaevi i përgjigjet Irfan Asanit të BDI-së: 10 vite ishte drejtor…(Video)

Shpërndaje

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, iu përgjigj ish Drejtorit të Hekurudhave të Maqedonisë, Irfan Asanit, i cili nuk e pajtohet me shkarkimin e tij nga posti i drejtorit. “Asani ishte 10 vite drejtor dhe besoj se ka perspektivë tjeter për të”, tha mes tjerash Zaev.