Gjendet trupi i pajete i një femre i mbështjelle në qese plastike

Shpërndaje

Një i punësuar i ndërmarrjes publike Higjiena e Shkupit gjate lëvizjes në rrugën për në fshatin Orizare të Eperme, mbrëmjen e sotme, ka hasur në një qese të zezë plastike, në te cilën ka pasur një trup të pajete. Rastin menjëherë e ka lajmëruar në Polici, me çrast, ekipet e sektorit për pune te brendshme, kane ngritur qesen e gjetur dhe e kanë dorëzuar në mjekësinë ligjore, siç ka urdhëruar prokurori. Pas hapjes së qeses plastike nga mjekësia Ligjore, është konstatuar se behet fjalë për trupin e pajete të një femre, identiteti dhe mosha e të cilës ende nuk janë konstatuar.
Shkaku se nuk ka pasur te të regjistruar paraqitje për ndonjë person te zhdukur, me te cilin mund te ndërlidhet, hetimi për verifikimin e moshës dhe identitetit do behet ditëve ne vijim./Alsat