Gjykata Penale shqyrton sot kërkesën për ekstradimin e Tomor Morinës

Shpërndaje

Gjykata Penale sot do duhet të vendos nëse do të esktradohet apo jo ish pjesëtari i UÇK-së, Tomor Morina, i cili u arrestua në Bllacë me fletë-arrest nga Interpol-I, me kërkesë të Serbisë. Me qenë se kërkesa për ekstradimin e Tomor Morinës të premten arriti në Ministrinë e Drejtësisë së Maqedonisë dhe e njëjta sot do të dërgohet në Gjykatën Penale. Kërkesa e ekstradimit do ti dërgohet edhe dy ambasadave, të Kosovës dhe të Britanisë, me qenë se Morina ka dy shtetësi.