Halil Kastrati: “Na priftë e mbara, vetëm sot u nisën 60 shtëpi të reja” (Foto)

Shpërndaje

Humanisti Halil Kastrati nëpërmjet profilit të tij në facebook ka njoftuar për nisjen e 60 shtëpive në komunën e Mitrovicës dhe Drenasit.

Postimi i plotë i Halil Kastratit në facebook: